Hieronder vindt u een overzicht van de behandelingen

Pedicurebehandeling compleet

Nagels knippen en fraisen, nagelomgeving verzorgen, verwijderen van eelt en likdoorn(s). Behandeling van ingroeiende nagels,  dunner fraisen van mycosenagel(s). Crème inmasseren met een korte voetmassage.

Pedicurebehandeling uitgebreid

Dit is dezelfde behandeling als de pedicurebehandeling compleet. Hier is 15 minuten extra tijd gereserveerd voor wanneer er zoveel werk is dat het niet past in een pedicurebehandeling compleet. U kunt deze behandeling boeken wanneer u een extra lange voetmassage wilt.

Fungicheck (schimmelnageltest)

Een Funcicheck is een diagnostische test die gebruikt wordt om schimmelinfecties in de nagels te detecteren, ook wel bekend als onychomycose. Deze test wordt uitgevoerd om de aanwezigheid van schimmels in nagels te bevestigen.

Deelbehandeling 

Wanneer u één locatie wilt laten behandelen. Bijvoorbeeld een likdoorn, een kloof, een ingroeiende nagel. Er wordt dan 1 probleem aangepakt. Heeft u meerder problemen dan raad ik een hele pedicurebehandeling aan.

Deelbehandeling 

Wanneer u één locatie wilt laten behandelen. Bijvoorbeeld een likdoorn, een kloof, een ingroeiende nagel. Er wordt dan 1 probleem aangepakt. Heeft u meerder problemen dan raad ik een hele pedicurebehandeling aan.

Pedicurebehandeling Diabetische Voet

Nagels knippen en fraisen, nagelomgeving verzorgen, verwijderen van eelt en likdoorn(s). Behandeling van ingroeiende nagels,  dunner fraisen van mycosenagel(s). Crème inmasseren en korte voetmassage.

Bij zorgprofiel 0 en 1. Via de aanvullende verzekering kunt u in sommige gevallen voor vergoeding in aanmerking komen. Dit kunt u bij uw ziektekostenverzekering informeren

Medisch noodzakelijke voetzorg via de podotherapeut

Dit zijn behandeling die worden vergoed vanuit de basisverzekering. U heeft dan zorgprofiel 2,3 of 4. U bent dan onder behandeling bij de podotherapeut.
Er is een behandelplan voor u opgesteld door de podotherapeut.

Pedicurebehandeling Reumatische Voet.

Nagels knippen en fraisen, nagelomgeving verzorgen, verwijderen van eelt, likdoorn(s) en eeltpitten. behandeling ingroeiende nagels en mycosenagel(s). Creme inmasseren en korte voetmassage.

Via de aanvullende verzekering kunt u in sommige gevallen voor vergoeding in aanmerking komen. Dit kunt u bij uw ziektekostenverzekering informeren

Pin It on Pinterest